וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברן: בוחנים את חוב בטר פלייס לאור הערת "עסק חי"

קובי ישעיהו

24.3.2013 / 12:27

החוב - בהיקף של כ-54 מיליון שקל . "הפסדים נמשכים מפעילות וגירעון בהון של חברת בטר פלייס המעלים ספקות משמעותיים באשר ליכולת בטר פלייס להמשיך ולפעול כעסק חי"

חברת 'ברן' מדווחת הבוקר כי היא בוחנת את הסיווג של חוב בטר פלייס הרשום אצלה, בהיקף של כ-54 מיליון שקל.

זאת, עקב "הפסדים נמשכים מפעילות וגירעון בהון של חברת בטר פלייס המעלים ספקות משמעותיים באשר ליכולת בטר פלייס להמשיך ולפעול כעסק חי".

בדוחות הכספיים של החברה לישראל נאמר כי "במהל 4 השנים האחרונות... צברה בטר פלייס הפסדים, בסך של 812 מיליון דולר ותזרים מזומנים שלילי מפעילות שוטפת, וכן צופה בטר פלייס הפסדים בתקופות הבאות. נושאים אלו העלו ספקות משמעותיים בדבר יכולת בטר פלייס להמשיך ולפעול תחת הנחת 'עסק חי'".

"הפעילות, הרווחיות, והפקת תזרימי המזומנים בעתיד, תלויות ביכולתה של בטר פלייס להמשיך לגייס הון ולהפוך את הרשת להחלפת סוללות ונקודות ההטענה הציבוריות/הפרטיות למסחריות ובסופו של דבר להשיג קבלה על ידי השוק לפתרון של בטר פלייס."

  • עוד באותו נושא:
  • בטר פלייס

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully