וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טסלה משיקה לראשונה אופניים וזה לא בדיוק מה שציפיתם

עודכן לאחרונה: 19.7.2026 / 8:59

כבר שנים מפצירים חובבי טסלה באילון מאסק להשיק אופניים חשמליים זריזים וארוכי טווח. במקומם חשפה החברה אופניים ללא מנוע כלל: אופני איזון לפעוטות ב-225 דולר

אלומיניום זה כבר פאסה: האופניים עשויים ממגנזיום/טסלה

אילון מאסק צריך כסף? טסלה חשפה בסוף השבוע מוצר חדש: אופני איזון לילדים.

האופניים שנועדו ללמד פעוטות לשמור על יציבות. כוללים מושב מתכוונן ושלדת מגנזיום שעליה מוטבע לוגו טסלה המוכר. בהודעת החברה נמסר כי הם מיועדים לילדים בגובה 85 עד 120 ס"מ, במשקל של 30-35 ק"ג. בהודעת החברה נמסר כי הם מיועדים לילדים בני 2-5 שנים, אבל במדריך ההפעלה שלהם מצוין 2-6 שנים.

המחיר: 225 דולר (830 שקל). מדובר במחיר גבוה פי 5 ממחירם של אופני איזון פשוטים, והוא גבוה אף יותר משל זוגות מעוצבים שנמכרים בעולם. האופניים עדיין לא מוצעים למכירה באתר טסלה ישראל, אבל הוראות ההפעלה והבנייה שלהם כוללות גם פרק בעברית, כך שאפשר לצפות לסמל הססטוס החדש של הפעוטות גם בארץ.

אל תשכחו גםן חולצה תואמת ב-30 דולר/טסלה

ואם עוד נשאר לכם כסף, טסלה מציעה גם חולצת פעוטות תאומת ב-30 דולר. הרוכשים יצרכו להרכיב בעצמם את הכלי, כלי העבודה מצורפים לאריזה. זאת לא הפעם הראשונה שטסלה פונה לילדים: החברה כבר מוכרת טרקטורון ורכב שטח חשמלי לפעוטות ב-1,650 דולר.

חובבי טסלה מבקשים כבר שנים מאילון מאסק שטסלה תנצל את הטכנולוגיה שלה לייצר אופניים חשמליים יעילים בטווח ובביצועים, כלי שגם יהיה לו הרבה יותר ביקוש מאופני איזון יקרים. אולם מאסק שנפל בעבר מאופניים כאלה טוען שהם מסוכנים מדי ולכן טסלה לא תשיק כאלה, בזמן שיצרני רכב אחרים דווקא עשו זאת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully