גניבות רכב מזוהות עם גנב עם לום ביד, אבל רוב הגניבות כיום מתבצעות בפריצה אלקטרונית שמערימה על מערכות הרכב וגורמת להן לפתוח את הדלתות ולהניע את המנוע, גם כשהבעלים, ואפילו מפתח הרכב, אינם בסביבה. כל נהג ישראלי מכיר את הבעיה המחריפה ממחירי הביטוח המזנקים, אבל גם בשאר העולם יש מגמה של עלייה בגניבות.
זה מכניס לתמונה את חברות הסייבר הישראליות, שבמקום להתמודד עם האקרים, מפתחות פתרונות לעצור את הגנבים שמשתמשים במערכות פריצה יעודיות. PlaxidityX (ארגוס לשעבר) תשווק באירופה את מערכת ה-vDome שלה באמצעות וודפון אוטומטיב, שתציע אותה ליצרניות רכב, ציי רכב וחברות ביטוח.
חשיפה וואלה רכב:
דגמי המכוניות הנמכרים ביותר בארץ
"גנבי הרכב מתחברים אליו היום דרך מערכת התקשורת האלקטרונית, שקע ה-OBD מתחת להגה, או מגישה אליה בקרבת הפנסים הראשיים של הרכב", מסביר אורון לביא, המנהל הטכנולוגי הראשי פלאקסידיטי X והמייסד שלה. "המערכת שלנו, שמבוססת בינה מלאכותית ומוגנת בפטנט רשום, מזהה ומנטרלת באופן יזום פעילויות לא מורשות ברשת הרכב המעידות על ניסיון גניבה".
הגנבים מגיעים עם ציוד פריצה שהם רוכשים בדארק ווב באינטרנט, או ממקורות אחרים, ונמכר ב-5,000 עד 20 אלף דולר, תלוי בדגם. "הגנב מגיע לרכב ובתוך פחות מדקה, בלי לשבור חלון, נכנס אליו, מניע ונוסע. החברה שלנו הוקמה לפני 11 שנה כדי למנוע מתקפות סייבר על כלי רכב, והגניבות הפכו למשהו דומה מאוד למתקפות כאלה".
החברה הישראלית כבר עובדת עם חברות אירופיות ויפניות שמוכרות באירופה, ומנסות למנוע גניבות רכבים מתוצרתן, כדי שלא לספוג נזקים בציי הליסינג הפרטי שלהן וכדי למנוע עליית מחירי ביטוח שתפגע בלקוחות שרכשו מהן מכוניות. זינוק בגניבות נרשם לא רק בארץ ובאירופה, אלא גם בארה"ב ובקנדה.
בשנים האחרונות נכנס לתוקף בכמה שלבים תקן הגנת סייבר חדש בארה"ב ובאירופה, שמחייב את היצרנים לתכנן מראש את הרכב לעמידה מפני מתקפות סייבר, כמו שהן מחויבות לבנות כאלה שיגנו על הנוסעים בשעת תאונה. "התקינה מבורכת", אומר לביא, "אבל זה לא אומר שהגנבים וספקי הטכנולוגיה שלהם יושבים בחיבוק ידיים. יצרניות הרכב לא ממוקדות בהגנה בפני גניבות, והגנבים ממשיכים לחפש ולעתים למצוא פרצות, ואז היצרנים וגופים אחרים בתחום מנסים להתמגן נגד הבעיה גם במכוניות שכבר נמכרו".
"המשימה שלנו היא לחדש ולהפוך את תחום המוביליטי לבטוח ומאובטח. השותפות עם פלקסידיטי X מאפשרת לנו לפתח יחד שכבת הגנה נוספת כדי להתמודד עם העלייה בשיטות המתקדמות לגניבת רכבים", אמר ג'ון בייקר, מנכ"ל וודפון אוטומטיב.
"המגמה המתגברת של גניבות רכבים מודרניות אינה רק איום ביטחוני אלא גם נטל כלכלי כבד על בעלי הרכב, היצרנים וחברות הביטוח. על ידי שילוב היכולות המתקדמות למניעת גניבה של vDome עם הפתרונות המתקדמים של וודפון אוטומוטיב, אנחנו מגנים על כלי רכב מפני איומים מתוחכמים ומשיבים את השקט הנפשי וחווית הנסיעה הבטוחה".