אלה לא ימים טובים למי שמבקש לטעון שתחבורה ציבורית היא כלי אמין שאפשר לסמוך עליו ולוותר על רכב פרטי. רכבת ישראל בכאוס כבר ארבעה ימים, מאז גרמה רכבת מטען נזקים קשים לתשתית החישמול ליד צומת גנות וליד ויתקין. קווים בוטלו, אחרים מופעלים חלקית ועומסים נרשמים ברציפי הרכבת לנתב"ג.
הירושלמים איבדו בגלל התקלה את הרכבת הישירה למרכז: רכבת ישראל פועלת רק בין תחנת נבון לנתב"ג, שם נאלצים הנוסעים לעבור לרכבת אחרת, או לאוטובוסים שגייסה הרכבת.
ואם זה לא מספיק, גם הרכבת הקלה בבירה מקרטעת. כבר חודשיים שהקטע המרכזי בין התחנה המרכזית לגבעת המבתר מושבת לצורך עבודות, שאמורות להסתיים רק בסוף החודש, והרכבת פועלת רק בשני מקטעים מצומצמים, בדרום ובצפון העיר.
ביומיים האחרונים גם זה לא קורה והקטע המבוקש שבין התחנה המרכזית לבית החולים הדסה עין כרם מושבת חלקית: אין נסיעות בין התחנה מרכזית להר הרצל. מי שמבקש להגיע לבית החולים הגדול בעיר או לשכונות קריית יובל וקריית מנחם, צריך לנסוע באוטובוס להר הרצל ורק אז לעלות על הרכבת, בשמה שמכפיל את זמן הנסיעה בקטע. זאת אחרי שמראש בוטלה הפעלת המקטע כולו במוצאי שבת וביום ראשון בערב.
כפיר שמפעילה את הרכבת הקלה בירושלים הודיעה לנוסעים כי בשל תקלת תקשורת באזור בית הכרם מופעל שירות חלקי של הרכבת הקלה. השבתת הרכבת בערבים, נמסר מהחברה, נובעת לעבודות חשמל לקראת החזרת הרכבת לפעילות מלאה.
בירושלים פועל מאז 2011 הקו האדום של הרק"ל. כפיר וצוות אב לתחבורה מבצעים כעת עבודות בקטע שבין תחנה מרכזית לגבעת המבתר, שיאפשרו את מעבר הקו הקו הירוק החדש וחיבורו לתשתית הקו האדום, לצד שיפוצים נוספים. הקו הירוק, משכונת גילה בדרום העיר, להר הצופים בצפונה, אמור להתחיל לפעול בינואר 2026.