בני הזוג אוונס לפני השלילה
זוג שמצליח לחגוג 70 שנה ביחד יציין את היום הנדיר הזה בדרך כלל בחגיגה גדולה עם המשפחה המורחבת, שתיאבק על הזכות להסיע אותם לאירוע.
אבל בני הזוג אוונס, שניהם בני 92, בחרו במתנה קצת אחרת. סוכנות פורשה בעיירת הנופש הבריטית בורנמות' דיווחה בפוסט שהעלתה לפייסבוק כי השניים רכשו 911 חדשה לרגל האירוע.
ולא סתם 911: בני הזוג רכשו 911GT3, דגם המירוץ החוקי לכביש של המכונית, עם מנוע 4,000 סמ"ק טורבו בנזין בהספק של 510 כ"ס, תאוצה מ-0 ל-100 קמ"ש ב-3.4 שניות ומהירות מרבית של 311 קמ"ש. בבריטניה עולה המכונית מ-160 אלף ליש"ט, בישראל מתחיל מחירה ב-1.8 מיליון שקל.
אחד המגיבים לפוסט, סיפר כי זו לא הפעם הראשונה שאוונסים רוכשים מכונית ספורט חדשה. לדבריו ב-2015 מכר לשניים אודי TTS, והם יצאו עימה למסע בן שישה שבועות בנורבגיה.
השניים הצטלמו לצד הרכב, בצבע ירוק מטאלי, אך לא נמסרה תכנית הטיול הנוכחית עם הרכב החדש. כנראה שלא למועדון הברידג' המקומי.
