וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מול טויוטה יאריס קרוס: ג'אקו 5 היברידי, מ-155 אלף שקל

עודכן לאחרונה: 16.11.2025 / 17:34

הקרוסאובר הסיני ששווק עד כה בדגמי בנזין וחשמל מקבל גרסה היברידית שתהיה פופולרית בהרבה, עם 228 כ"ס

ג'אקו 5 היברידי. ג'אקו,
ג'אקו 5 היברידי בגרסה הדו גוונית/ג'אקו

אחרי שג'אקו 7 פלאג אין הפך השנה לרכב הנמכר בישראל, משיקה כלמוביל גרסה היברידית לג'אקו 5, זולה משמעותית. כך מתקבל רכב היברידי שמספק צריכת דלק נמוכה ללא צורך לההתחבר לעמדות טעינה.

ג'אקו 5 שומר על העיצוב בהשראת לנד רובר וריינג' רובר, כאשר הגרסה ההיברידית מצטרפת לדגמי הבנזין והחשמל שכבר משווקים, אבל מתחרים בקטגוריות פחות פופולריות.

הממדים ללא שינוי: 4.38 מטר אורך, 1.86 מטר רוחב, 1.65 מטר גובה ובסיס גלגלים של 2.62 מטר. לתא המטען נפח של 410 ליטר והצמיגים גם בקוטר 18 אינץ'.

מפגש ראשון מאחורי ההגה של ג'אקו 5 ההיברידי

הג'אקו 5 מקבל את מערכת ההנעה שכבר משווקת בארץ בצ'רי FX שמשתמש באותה פלטפורמה: מנוע 1,500 סמ"ק טורבו בנזין 141 כ"ס, מנוע חשמלי שמפיק 201 כ"ס והספק משולב של 228 כ"ס גבוהים. ההנעה היא קדמית.

התוצאה: 0-100 קמ"ש ב-7.9 שניות זריזות, מהירות מרבית של 175 קמ"ש, וצריכת דלק רשמית של 19 ק"מ לליטר.

קרב הקרוסאוברים ההיברידיים:
טויוטה יאריס קרוס מול ניסאן ג'וק ו-MG ZS

סביבת נהג מתקדמת ונקיה עיצובית - בלי מתגים פיזיים/ג'אקו

יש שתי רמות אבזור:

פרימיום (מ-155 אלף שקל): מסך מולטימדיה 13.2 אינץ' עם אנדרואיד אוטו ואפל קארפליי, מסך 8.8 אינץ' כלוח מחוונים, בקרת אקלים דו אזורית עם יציאה למושב האחורי, שקעי USB-c מלפנים ומאחור, מפתח חכם, שליטה מרחוק בהפעלת המזגן ופתיחת חלונות, מצלמות היקפיות ומראות צד מתקפלות חשמלית עם חימום נגד אדים.

לקצ'רי (מ-164 אלף שקל) מוסיפה מסילות גג, צבע דו גווני, כיוון חשמלי למושבי הנהג והנוסע, כולל חימום ואוורור, גג פנורמי שכולל וילון חשמלי, דלת תא מטען חשמלית ומערכת שמע סוני עם 8 רמקולים.

בטיחות: הג'אקו 5 טרם נבחן במבחן הריסוק האירופי. המפרט כולל 7 כריות אוויר, בלימת חירום אוטונומית, בקרת שיוט אדפטיבית, שמירת נתיב ותיקון סטייה, התרעה על רכב בשטח מת, מערכת למניעת שכחת ילדים, התרעה על פתיחת דלק לנתיב לא פנוי ועוד.

אחריות: 6 שנים או 150 אלף ק"מ לרכב, 8 שנים או 150 אלף ק"מ אחריות לסוללה.

לא ריינג' רובר, רק דומה/ג'אקו

הג'אקו 5 גדול יותר מטויוטה יאריס קרוס וניסאן ג'וק שנמכרים בסביבת המחיר שלו, דומה ל-MG ZS ההיברידי, וזול משמעותית מיונדאי קונה בעלת הממדים הדומים, המובילה את מכירות ההיברידיות. קונה והיאריס קרוס הם בין שלושת הדגמים הכי נמכרים בארץ השנה, מה שממחיש את גודל השוק הפוטנציאלי שלו.

הקרוסאוברים ההיברידיים הכי נמכרים ב-2025

1. יונדאי קונה (11,216)
2. טויוטה יאריס קרוס (8,400)
3. טויוטה ראב4 (6,558)
4. טויוטה קורולה קרוס (8,081)
5. קיה נירו (4,924)

נתונים: משרד הרישוי

  • עוד באותו נושא:
  • ג'אקו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully